0546 23 20 56 info@zonnepanelenoost.nl

Zonnepanelen Nijverdal

Wilt u zoveel mogelijk geld besparen met zonnepanelen in Nijverdal? Wij zorgen voor topkwaliteit zonnepanelen met een hoog vermogen tot 450 Wattpiek per paneel. Hiermee behaalt u een uitstekend rendement. 

Benieuwd hoeveel geld u kunt verdienen met zonnepanelen Nijverdal? Vraag vrijblijvend advies aan!

 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Totaalservice zonnepanelen Nijverdal

Bij ons bent u verzekerd van vakmanschap

Advies en offerte

Het begint met een vrijblijvend advies en een scherp geprijsde offerte op maat. We komen graag langs om uw wensen te bespreken en maken een op maat gemaakt adviesrapport voor uw situatie.

Ontwerp en aankoop

Onze specialisten maken een ontwerp voor uw zonnepanelen in Nijverdal, waarmee u de maximale stroomopbrengst behaald. Zonnepanelen, omvormer(s) en materialen zijn (bijna) altijd voorradig, waardoor we snel kunnen leveren. 

Levering, montage en installatie

Het zonnestroom systeem wordt in één dag geleverd, gemonteerd en geïnstalleerd, bij een gemiddelde plaatsing. De installatie wordt uitgevoerd door één van onze erkende en vakkundige installateurs. 

Advies zonnepanelen in Nijverdal

Voordat u gaat investeren in zonnepanelen in Nijverdal, moet u eerst weten hoeveel geld u kunt verdienen. Hoe snel de investering is terugverdiend en wat het gaat kosten.

We leggen u natuurlijk wat woorden in de mond nu, maar dit is wat u te weten komt met ons vrijblijvend adviesrapport en adviesgesprek.

Wat behandelen we in het adviesrapport?

 • Geschiktheid van uw dak en aantal panelen
 • Beste merk zonnepanelen en omvormer(s) voor uw siutatie
 • Stroomopbrengst per jaar en levensloop
 • Terugverdientijd en levensduur
 • Transparant overzicht van de gemaakte kosten
 • Verdiensten in euro’s per jaar

Heeft u zelf wens? Of heeft u zelf vragen? Hierop krijgt u antwoord van een expert, gedurende het adviesgesprek. Vervolgens wordt op basis van uw wensen een offerte op maat gemaakt voor zonnepanelen in Nijverdal. We bieden de beste prijs in de markt, voor kwaliteit.

Zonnepanelen Nijverdal

We zijn aangesloten en worden erkend door:

InstallQ
Techniek Nederland
QBISnl

Erkend zonnepanelen installateur Wierden

Bij Zonnepanelen Oost, kiest u voor kwaliteit. We zijn een Erkend Zonnepanelen Installateur in Nijverdal en worden erkend door toonaangevende kwaliteitsregisters:

 • InstallQ
 • Techniek Nederland
 • QBISnl

Als u een beetje thuis bent in de installatietechniek, dan weet u dat dit toonaangevende kwaliteitsregisters zijn. Hierdoor heeft u zekerheid van goede garantievoorwaarden en weet u zeker dat het werk conform wet- en regelgeving wordt uitgevoerd.

Daarnaast stellen fabrikanten vaak als eis dat de installatie wordt uitgevoerd door een erkend installateur. Dit is om de kwaliteit te kunnen garanderen, maar ook ter behoud van de fabrieksgarantie. Kies voor een erkend installateur, zoals ons, voor uw zonnepanelen in Nijverdal.

Zonnepanelen in Nijverdal

Terugverdientijd

3 tot 5 jaar

Besparing per jaar

€1200,-

Opbrengstgarantie

25 jaar

Zonnepanelen subsidies Nijverdal

Als u zonnepanelen in Nijverdal laat plaatsen, dan kunt u geen gebruik maken van lokale subsidies van de gemeente Hellendoorn. Alle lokale subsidies van de gemeente kunt u vinden bij het DuurzaamBouwloket.

Daarentegen kunt u wel gebruik maken van het 0% BTW tarief. De overheid heeft bepaald dat u geen BTW meer hoeft te betalen over zonnepanelen. Daarnaast zijn zaken zoals aanpassingen in de meterkast en de installatie ook vrijgesteld van BTW. 

Voorheen moest u de BTW eerst voorschieten en kon u het later terugvragen. Tegenwoordig zit het voordel standaard berekend in de prijs, waardoor u hier niks voor hoeft te doen. 

Bij Zonnepanelen Oost, kijken we welke subsidies er beschikbaar zijn op het moment van aanvraag. Hierdoor loopt u geen subsidies voor zonnepanelen in Nijverdal mis. 

Schuin dak met zonnepanelen Nijverdal

Terugverdientijd Zonnepanelen Nijverdal

De terugverdientijd voor zonnepanelen in Nijverdal is een belangrijk meetpunt om de kwaliteit van de aankoop te beoordelen.

Een lage terugverdientijd houdt in dat u de investering in minder jaren al hebt terugverdient. Dit is zeer positief, aangezien het een relatie is tussen uw verdiensten en de uitgaven die zijn gedaan. 

Bij Zonnepanelen Oost ontwerpen we zonnestroom systemen voor onze klanten met een lage terugverdientijd. Dit houdt in dat we betaalbare systemen aanbieden, met een hoog vermogen, waardoor de stroomopbrengst uitstekend is. 

Hierdoor verdienen onze klanten zonnepanelen in Nijverdal gemiddeld tussen de 3 en 7 jaar terug. Zonnepanelen gaan minimaal 25 jaar mee, maar kunnen met het juiste onderhoud wel 40 jaar meegaan. Tel uit je winst. 

Zonnepanelen in Nijverdal met lage terugverdientijd

Kernwaarden van ons bedrijf

De klant staat centraal

Eerlijk en transparant

Onze werknemers zijn getraind om eerlijk en transparant te communiceren binnen alle onderdelen van onze dienstverlening. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Afspraken nakomen

Als wij uw zonnepanelen in Nijverdal leveren, dan kiest u voor een partij die zijn afspraken nakomt. We werken met een duidelijke planning en zijn er als we dat zeggen. 

Geen onafgemaakt werk

Onze ervaren installateurs voorzien in de levering, montage en installatie in één dag, voor een gemiddeld project. We laten u niet zitten met onafgemaakt werk. 

Zonnepanelen kopen in Nijverdal

Als u gebruik maakt van onze totaalservice hoeft u zelf geen zonnepanelen te kopen in Nijverdal. We regelen de aankoop van alle benodigdheden zoals:

 • Zonnepanelen
 • Omvormers
 • Montagesysteem
 • Installatiematerialen

Samen met andere zonnepanelen bedrijven kopen we de zonnepanelen voordelig in. Dit voordeel geven we door aan onze klanten, waardoor we voordelige prijzen hebben. Hierdoor zijn we in staat de beste prijs voor kwaliteit te bieden.

Daarnaast regelen we dus de levering, montage en installatie van zonnepanelen in Nijverdal Hiernaast kunnen we ook het onderhoud uitvoeren als u hiervoor kiest. Dan heeft u alles mooi onder één dak, met één aanspreekpunt, bij een erkend installateur.

Plat dak met zonne-energie systeem

Eerlijke offerte op maat, geheel vrijblijvend

We komen altijd eerst langs voor een vrijblijvend adviesgesprek voor zonnepanelen in Nijverdal, voordat we een offerte maken. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een warmtepomp, laadpaal, airco, of thuisaccu.

Hiernaast doen we aanpassingen aan de meterkast, door extra groepen toe te voegen, of bijvoorbeeld het gereedmaken voor 3-fase.

Door eerst langs te komen op locatie, kunnen we gelijk het dak en de meterkast inspecteren. Als hier aanpassingen nodig zijn, dan nemen we dit mee in de offerte. Hierdoor komt u later niet met onvoorziene kosten te zitten en heeft u een stukje zekerheid. 

Daarnaast komt de offerte met een adviesrapport, waarin alle belangrijke inzichten staan. Denk aan de terugverdientijd, verdiensten, kosten en meer. Allemaal zodat u kunt bepalen of zonnepanelen in Nijverdal de investering waard zijn. 

Schuin dak met zonnepanelen en werkbus

De regionale specialist in zonnestroom systemen

Zonnepanelen Oost is dé regionale specialist op het gebied van zonnestroom systemen. Bij ons heeft u het voordeel van een lokale partij, zonder dat u inlevert op kwaliteit en kennis. 

We leveren onze diensten alleen in de provincie Overijssel en omstreken. Hierdoor zijn we altijd in de buurt van onze klanten en kunnen we korte reistijden hanteren. Dit heeft als voordeel dat we snel kunnen leveren, maar ook altijd in de buurt zijn als de nood aan de man is. 

Wat nou als er na het plaatsen een storing optreedt? Dit kan gebeuren. Maar dit gaat wel ten koste van uw stroomopbrengst. Het is dan belangrijk dat het systeem zo snel mogelijk weer werkt. Als regionale specialist zijn we er voor onze klanten en lossen we de problemen snel op.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gratis advies op maat aan voor zonnepanelen Nijverdal. 

Zonnestroom systemen op daken rijtjeswoningen

Veelgestelde vragen

Is het nog rendabel om zonnepanelen te plaatsen in Nijverdal?

Ja, zonnepanelen in Nijverdal zijn rendabel en zullen dit ook blijven. Het is voordeliger om uw eigen groene stroom op te wekken, dan het stroom door in te kopen bij de energieleverancier. Het blijft ook rendabel zonder de salderingsregeling, maar de terugverdientijd zal dan iets toenemen.

Hoeveel kWh kan een zonnepaneel opwekken?

Om de stroomopbrengst van een zonnepaneel te berekenen kijken we naar het Wattpiek vermogen van een zonnepaneel. Het Wattpiek vermogen staat ongeveer gelijk aan de maximale stroomopbrengst van een zonnepaneel in kWh. Een zonnepaneel met een vermogen van 450 Wp, kan dus maximaal 450 kWh per jaar opwekken, in perfecte omstandigheden. Maar dit hebben we in Nederland niet, dus corrigeren we standaard met 0,88. In dit voorbeeld is de stroomopbrengst per jaar dus theoretisch gelijk aan 396 kWh. Daarnaast moeten de zonnepanelen op het zuiden gericht worden met een hellingshoek van ongeveer 35 graden. Legt u de zonnepanelen bijvoorbeeld op het westen, dan valt de stroomopbrengst lager uit. 

Wat kost een zonne-energie systeem?

De kosten voor zonne-energie systeem zijn afhankelijk van meerdere factoren. Het merk en het vermogen van de zonnepanelen spelen een belangrijke rol. Maar ook of er een serie- of parrallel geschakeld systeem geplaatst wordt. Bij schaduw moeten er zonnepanelen optimizers of micro-omvormers geplaatst worden. Dit brengt extra kosten met zich mee. Ook zit er verschil tussen het montagesysteem voor een plat dak en een schuin dak. Als de meterkast aangepast moet worden brengt dit ook extra kosten met zich mee. Daarom kiezen we bij Zonnepanelen Oost voor maatwerk. We komen langs, bespreken uw wensen en controleren uw woning of bedrijfspand. Vervolgens krijgt u een een vaste prijs, voor alle werkzaamheden. Vraag advies gratis advies aan voor zonnepanelen Nijverdal. 

Waar leveren we onze service?

Zonnepanelen Oost leveren zonnepanelen systemen in heel Overijssel en omstreken. Hieronder vind u meer informatie per gebied:

Plan een vrijblijvend adviesgesprek
Onze experts informeren u graag