0546 23 20 56 info@zonnepanelenoost.nl

Zonnepanelen Wierden

Zonnepanelen in Wierden met een hoog vermogen en een uitstekend rendement voor een betaalbare prijs.

Investeer in groene stroom en bespaar eenvoudig €1200,- per jaar op de energierekening. Verhoog tegelijkertijd het energielabel en de waarde van de woning.

Vraag gratis advies op maat aan voor zonnepanelen Wierden!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Voordelen zonnepanelen Wierden

Bij ons bent u verzekerd van vakmanschap

Besparen met groene energie

Wek uw eigen groene stroom op met zonnepanelen, zodat u minder hoeft in te kopen. Hiermee bespaart u al snel €1200,- op jaarbasis.

Uitstekend rendement

We plaatsen zonnepanelen in Wierden met een vermogen tot 450 Wattpiek. Dit voor voordelige prijzen, waardoor u een goed rendement maakt. 

Woningwaarde verhogen

Een zonnepanelen installatie behoort tot de woning, waardoor de woningwaarde stijgt. Kopers kopen sneller een duurzame woning en betalen graag meer. 

Advies op maat voor zonnepanelen in Wierden

Ontvang vrijblijvend advies op maat voor zonnepanelen in Wierden en ontdek hoeveel geld u kunt verdienen. Met het adviesplan krijgt u een eerlijk advies met een overzicht van de kosten en verdiensten.

Dit bestaat onder andere uit:

  • Stroomopbrengst per jaar en levensloop
  • Terugverdientijd
  • Verwachte levensduur
  • Besparing in euro’s per jaar en levensloop
  • Mogelijke subsidies
  • Overzicht van de kosten
  • Milieubesparing en meer

Het advies wordt gemaakt voor het dak van uw woning, bedrijfspand, of eventueel een grondopstelling. Dit betekent alle gegevens berekend worden voor uw persoonlijke situatie. Wilt u advies op maat voor Zonnepanelen Wierden? Onze adviseurs helpen u graag verder.

Zonnepanelen Wierden

We zijn aangesloten en worden erkend door:

InstallQ
Techniek Nederland
QBISnl

Zonnepanelen subsidies Wierden

Het is mogelijk om zonnepanelen subsidie in Wierden aan te vragen. Dit is alleen mogelijk als uw inkomen niet hoger is dan 150% van de bijstandsnorm.

Hiernaast dient uw vermogen niet boven een specifiek bedrag uit te komen. Deze subsidieregeling voor particuliere woningeigenaren in Wierden, is in het leven geroepen om de energiearmoede tegen te gaan. Het bedrag kan oplopen tot €15.000 per huishouden.

Maar dat is nog niet alles, hiernaast kunt u ook gebruik maken van het 0% BTW tarief. De overheid heeft besloten dat u helemaal geen BTW meer hoeft te betalen over de aanschaf van zonnepanelen en benodigde werkzaamheden.

Dit houdt in dat aanpassingen aan de meterkast, of de installatie van zonnepanelen in Wierden ook vrijgesteld zijn van BTW.

Zonnepanelen in Wierden

Terugverdientijd

3 tot 5 jaar

Besparing per jaar

€1200,-

Opbrengstgarantie

25 jaar

Zonnepanelen installateur Wierden

Kiest u voor Zonnepanelen Oost? Dan kiest u voor een erkend zonnepanelen installateur in Wierden. Hierdoor weet u zeker dat de montage en installatie uitgevoerd wordt door gecertificeerde en vakkundige installateurs.

Zonnestroom systemen gaan gepaard met hoge voltages, een foutieve installatie kan leiden tot grote problemen. Denk aan kortsluiting, maar ook brandgevaar.

Bij Zonnepanelen Oost weet u zeker dat de installatie netjes verloopt. Maar ook dat problemen netjes worden verholpen als ze wel optreden.

Daarnaast kunnen fabrikanten eisen dat de installatie wordt uitgevoerd door een erkend installateur. Anders komt de garantie te vervallen. 

Laat uw zonnepanelen in Wierden daarom installeren door de specialist. Vraag advies op maat aan!

Zonnepanelen installatie Wierden

Zonnepanelen Wierden kopen

Wilt u zonnepanelen kopen in Wierden? Als u gebruik maakt van onze totaalservice dan regelen we de aankoop van zonnepanelen voor u.

In veel gevallen zullen we de zonnepanelen, omvormer(s) en aansluitmaterialen al op voorraad hebben. Hierdoor zijn we in staat om de zonnepanelen snel op uw dak te plaatsen en installeren.

Zonnepanelen Oost, maakt deel uit van de ZPN Groep. Dit houdt in dat we groot inkopen gezamenlijk met andere zonnepanelen leveranciers. Hierdoor zijn we in staat om de beste prijzen af te dwingen bij de leveranciers.

Dit voordeel geven we door aan onze klanten. Hierdoor kunnen we hoogrendement zonnepanelen in Wierden leveren, voor een betaalbare prijs. 

Aankoop zonnepanelen Wierden grondopstelling

Waarom onze totaalservice?

Zekerheid en volledige ontzorging

Gratis advies en offerte

We adviseren vrijblijvend en stellen een offerte op die aansluit bij uw wensen. Daarnaast komen we graag langs op locatie om het adviesplan toe te lichten. 

Koop en ontwerp

We maken intern een ontwerp voor uw zonnepanelen in Wierden, voor een optimaal rendement. Daarnaast regelen we standaard de inkoop. 

Levering, montage en installatie

De levering, montage en installatie worden doorgaans in één dag uitgevoerd. Vervolgens testen we het systeem en sturen we bij voor een maximale stroomopbrengst. 

Terugverdientijd en levensduur

We zorgen voor een zonnestroom systeem, met een lage terugverdientijd en lange levensduur. Doorgaans zult u de zonnepanelen in Wierden terugverdienen tussen de 3 en 7 jaar. 

Uiteraard is dit niet weggelegd voor elke woning, maar we halen altijd het maximale eruit voor onze klanten. Dit doen we door zonnepanelen met een vermogen tot 450 Wattpiek te plaatsen.

Tegelijkertijd berekenen we de ideale legrichting en hellingshoek, zodat de zonnepanelen ideaal geplaatst zijn ten opzichte van de zon. 

De levensduur is minimaal 25 jaar, conform de garantievoorwaarden. Maar met goed onderhoud kunnen onze zonnepanelen in Wierden ook 40 jaar meegaan. 

Zonnestroom systeem op twee dakkapellen

Offerte voor zonnepanelen in Wierden

Onze adviseurs maken vrijblijvend een offerte op maat voor zonnepanelen in Wierden. Bij Zonnepanelen Oost kiezen we ervoor om maatwerk te leveren. Daarom maken we pas een offerte als we langs geweest zijn op locatie. 

Dit stelt ons in staat om het dak, maar ook de meterkast te inspecteren. Moeten hier aanpassingen gemaakt worden, dan brengt dit extra kosten met zich mee. 

Door op voorhand belangrijke zaken in kaart te brengen, zijn we er zeker van dat de offerte klopt. Hierdoor komt u niet achteraf voor onvoorziene kosten te staan. 

Naast zonnepanelen in Wierden, kunnen we ook airco’s, warmtepompen, laadpalen en thuisaccu’s meenemen in de offerte. 

Platte daken met zonne-energie systemen

Regionale zonne-energie specialist

Bij Zonnepanelen Oost kiest u voor een regionaal betrokken partij voor zonnepanelen in Wierden. Als bedrijf leveren we uitsluitend zonnepanelen in Overijssel en omstreken.

Door korte reistijden, zijn we altijd in de buurt van onze klanten. Hierdoor kunnen we snel leveren, maar kunnen we ook snel onderhoud en service leveren wanneer dit nodig is.

In ons vindt u een partij die altijd klaarstaat, ook nadat de pv panelen zijn geplaatst. Aangezien u voor de lange termijn investeert in zonne-energie, is het handig hiervoor een vast bedrijf te hebben. 

Zonnepanelen Oost, de regionale specialist voor zonnepanelen Wierden. 

 

Zonnepanelen van de regionale zonne-energie specialist

Veelgestelde vragen

Is het nog de moeite waard om zonnepanelen in Wierden te plaatsen?

Ja, met zonnepanelen in Wierden kunt u nog steeds een goed rendement behalen. Ook zonder de salderingsregeling, met terugleverkosten, of andere veranderingen die zullen komen. Het duurt wellicht langer om de investering terug te verdienen, maar zonnepanelen zijn en blijven rendabel. De overheid heeft er niks aan om zonne-energie onaantrekkelijk te maken. Er zullen dus altijd nieuwe regels komen die het financieel weer aantrekkelijker maken.

Hoeveel energie bespaart u met 10 zonnepanelen?

We berekenen hoeveel energie u bespaart als u 10 zonnepanelen laat plaatsen met een vermogen van 435 Wattpiek. In Nederland moeten we corrigeren voor het mindere klimaat. Dit doen we door een correctie toe te passen van 0,88. Dit staat theoretisch gelijk aan een stroomopbrengst van 382,8 kWh per zonnepaneel, per jaar. Hierbij gaan we ervanuit de de zonnpanelen met een hoek van 35 graden, op het zuiden gelegd worden. De ideale positie, voor een maximale stroomopbrengst. Met 10 zonnepanelen bespaart u 3828 kWh per jaar aan energie, wat u niet hoeft in te kopen.

Wat is de ideale legrichting voor zonnepanelen?

De beste legrichting voor zonnepanelen, is op het zuiden. Hier kunt u een rendement behalen van 100%. Dit is dan ongeveer gelijk aan het Wattpiek vermogen, gecorrigeerd voor het Nederlandse klimaat met 0,88. Op het zuidoosten en zuidwesten kunt u alsnog een rendement van 95% behalen. Dit zijn de meest ideale legrichtingen voor een hoge stroomopbrengst. Daarnaast kunt u ook zonnepanelen in Wierden op het oosten of westen laten plaatsen. Hiermee krijgt u juist meer controle over het momentum waarop het stroom opgewekt wordt. Dit wordt voordelig nadat de salderingsregeling niet meer actief is.

Waar leveren we onze service?

Zonnepanelen Oost leveren zonnepanelen systemen in heel Overijssel en omstreken. Hieronder vind u meer informatie per gebied:

Plan een vrijblijvend adviesgesprek
Onze experts informeren u graag