0546 23 20 56 info@zonnepanelenoost.nl

Over ons

Zonnepanelen Oost is een regionaal betrokken zonnepanelen installateur in Twente en de provincie Overijssel.

We beschikken over een groot team van vakkundige adviseurs en installateurs, gedreven door enthousiasme en nuchterheid. Dit zult u merken wanneer u contact heeft met onze werknemers.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf wat uitsluitend kwaliteit levert? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat.

 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Jasper | Directeur

“De klus is pas klaar als de klant tevreden is”

Erkend installateur

Jasper Haandrikman is de oprichter van Zonnepanelen Oost, we zijn een erkend zonnepanelen installateur. Dit betekent dat we bewezen kwalitatieve installaties leveren en gemachtigd zijn om installateurs op te leiden.

We worden erkend door toonaangevende kwaliteitsregisters zoals Techniek Nederland, InstallQ, Sterkin DE ECHTE INSTALLATEUR en QBISnl.

Onze werkzaamheden worden regelmatig geïnspecteerd om de kwaliteit op de lange termijn te waarborgen. We slagen altijd met vlag en wimpel.

Zonnepanelen Oost met zonnepanelen en werkbus

We zijn aangesloten en worden erkend door:

InstallQ
Techniek Nederland
QBISnl

Hoe is het bedrijf ontstaan?

Zonnepanelen Oost is ontstaan uit het bedrijf Zonnepanelen Noord. Zonnepanelen Noord is in korte tijd uitgegroeid tot een waar begrip in het Noorden.

Het bedrijf staat bekend als een regionaal betrokken en vakkundig bedrijf wat uitsluitend kwaliteit levert in de regio. Dit gebeurt doormiddel van een totaalservice waarbij het ontzorgen van de klant van begin tot eind centraal staat.

Enkel door de regionale focus en betrokkenheid is het bedrijf in staat om de kwaliteitsgarantie van de service te waarborgen.

Zonnepanelen Oost adviseert, ontwerpt, levert en installeert hoogwaardige zonnepanelen systemen in Twente en de provincie Overijssel. Alle kennis en vakmanschap opgedaan in het Noorden wordt meegenomen en overgedragen, zodat we vanaf het begin kwaliteit leveren.

We ontzorgen onze klanten van begin tot eind met onze hoogwaardige totaalservice. Hierbij maken we gebruik van de beste materialen en wordt de installatie uitsluitend uitgevoerd door onze eigen vakkundige en gecertificeerde installateurs.

Duurzame oplossingen

In de toekomst zien we de vraag naar duurzame oplossingen alleen maar flink toenemen. De vraag naar een betrouwbaar installateur zal hiermee steeds belangrijker worden. Alleen al omdat de verzekeraars steeds hogere eisen stellen aan de elektrische installaties.

Met de ervaring en kennis op zak biedt Zonnepanelen Oost een hoogwaardige totaalservice aan waar u van op aan kunt. We zijn uw betrouwbare zonnepanelen installateur in het Oosten. Waarbij onze kracht ligt in onze regionale betrokkenheid.

We leiden mensen uit de provincie op tot vakkundige installateurs, waarmee we inwoners uit de provincie voorzien van hoogwaardige zonnepanelen systemen.

Het is dan ook ons doel om Twente en de gehele provincie Overijssel op kwalitatieve wijze te helpen verduurzamen. Dit doen we door gebruik te maken van hoogwaardige materialen. Hierdoor ontvangt u een zonnepanelen systeem met een uitmuntende levensduur en optimale stroomopbrengst. Zodat u een goed rendement draait.

Terugverdientijd

3 tot 5 jaar

Besparing per jaar

€1200,-

Opbrengstgarantie

25 jaar

Werken conform wet en regelgeving

Veiligheid voor onze klanten en onze werknemers is het grootste goed wat er is. Daarom hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan.

Onze installateurs beschikken over alle benodigde certificeringen om zichzelf een gecertificeerd installateur te mogen noemen. Door middel van een uitgebreide interne opleiding leren onze mensen te werken conform wet en regelgeving.

Hiernaast hebben we nog onze eigen kwaliteitsnormen, om onze kwaliteit te kunnen garanderen. Na de opleiding houden onze adviseurs en installateurs vakinformatie bij, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste innovaties en ontwikkelingen.

Onze mensen mogen pas op pad als ze aantoonbaar hebben gemaakt dat ze alles tot in de puntjes beheersen.

Vrijblijvend advies op maat

Onze totaalservice begint altijd met een vrijblijvend advies op maat. Hier kunt u vrijblijvend ontdekken of onze service goed aansluit bij uw wensen.

Een van onze regionale adviseurs neemt contact met u op, of u kunt langskomen bij ons op locatie. Hier bekijken en beoordelen we uw persoonlijke situatie, zodat we een volledig op maat gemaakt adviesplan kunnen schrijven.

Tegelijkertijd is dit het moment om uw wensen bij ons neer te leggen. Elk aspect zal meegenomen worden, zodat er op de dag van de installatie geen verassingen zijn.

Een van onze regionale adviseurs komt dan bij u langs op locatie. Hier nemen we gezamenlijk het op maat gemaakte adviesplan met u door. Er is ruim tijd om al uw vragen te kunnen stellen. We gaan pas weg als u tevreden bent.

Als alles akkoord is maken we een afspraak waarop de levering en installatie zal plaatsvinden.

Over het algemeen vindt de levering en installatie plaats op dezelfde dag. Bij grotere projecten is dit natuurlijk niet mogelijk, dan geven we dit ook netjes aan.

Aan het einde van de dag van installatie, heeft u hoogwaardige zonnepanelen systeem wat conform wet en regelgeving is geïnstalleerd. Op het einde van de rit ruimen we alles netjes op, zodat u amper kunt zien dat geweest zijn.  

Uitsluitend onze eigen mensen

Om onze kwaliteit te kunnen garanderen werken we met onze eigen mensen. Onze adviseurs hebben een technische en elektrische achtergrond, waardoor ze weten waar ze over praten. Onze adviseurs bekijken of het dak geschikt, de groepenkast in orde is en beoordelen het kabeltraject. Als de groepenkast niet op orde is, hebben we ook de expertise in huis om extra groepenkasten aan te leggen of de huidige te vervangen.

Op dag van installatie zullen onze installatieteams ervoor zorgen dat er een nette installatie afgeleverd wordt. Ook in de vele jaren na de installatie staan we paraat om te helpen. Omdat we een regionale partij zijn, kunnen we altijd snel ter plaatse zijn bij eventuele ongemakken. Waar mogelijk sluiten we uw omvormer aan zodat we storingen op afstand eenvoudig kunnen monitoren en oplossen.

Om een persoonlijke service te kunnen aanbieden, is de keuze bewust om dicht bij de klant te zitten. “Mensen geven aan de voorkeur te geven aan een goede service en te kiezen voor ons omdat we ook na de klus klaar staan voor oplossingen.”

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Onze experts informeren u graag