0546 23 20 56 info@zonnepanelenoost.nl

Vrijblijvend zonnepanelen advies

Ontdek de voordelen van zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand. Plan eenvoudig een vrijblijvend professioneel zonnepanelen advies in met één van onze zonne-energie experts.

We beantwoorden alle vragen die u heeft en maken een adviesplan op maat. Hierin berekenen we de kosten, opbrengst, milieubesparing en meer voor uw situatie.

Stap over op duurzame energie en bespaar €1200,- per jaar. Vraag een vrijblijvend zonnepanelen advies op maat aan!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Hoe ziet het zonnepanelen advies eruit?

1. Adviesgesprek op maat

Het eerste contact zal telefonisch plaatsvinden. In het adviesgesprek bespreken we uw wensen en kijken op afstand of uw dak geschikt is voor zonnepanelen.

2. Adviesplan op maat

We maken voor u een persoonlijk zonnepanelen adviesplan op maat. We berekenen de terugverdientijd, levensduur, energiebesparing, besparing in euro’s, milieubesparing en nog veel meer.

3. Advies op locatie

We komen langs op locatie, op een moment dat het u uitkomt. Gezamenlijk lopen we door het adviesplan heen. Is alles naar wens? Dan ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat met een vaste prijs voor de geleverde werkzaamheden.

Waarom een zonnepanelen advies van Zonnepanelen Oost?

In plaats van een algemeen zonnepanelen advies, op basis van gemiddelden. Berekenen onze zonnepanelen adviseurs alle belangrijke factoren specifiek voor uw woning of bedrijfspand.

In het adviesplan vindt u:

  • Terugverdientijd van het zonnestroom systeem
  • Beste merken en type paneel voor uw woning of bedrijfspand
  • Aantal zonnepanelen om zelfvoorzienend te zijn
  • De juiste omvormer voor een optimaal rendement
  • Stroomopbrengst per maand, jaar en looptijd
  • Levensduur van de zonnepanelen en omvormers
  • Aantal jaren dat u geniet van gratis groene energie
  • Milieubesparing door duurzame energie
  • Subsidiemogelijkheden en hulp bij de aanvraag
  • Benodigde investering en meer

Na het zonnepanelen advies weet u precies hoeveel geld u kunt besparen en wat de voordelen zijn voor het milieu zijn. Op basis van deze informatie mag u beslissen of u wilt investeren in zonnepanelen.

U ontvangt van ons een offerte op maat met de beste prijs in de markt voor kwaliteit. Uiteraard zullen er aanbieders zijn die het niet iets goedkoper aanbieden, maar dan levert u zeker in op kwaliteit.

Zonnepanelen advies

We zijn aangesloten en worden erkend door:

InstallQ
Techniek Nederland
QBISnl

Met ons zonne-energie advies mist u geen enkele subsidiemogelijkheid

Onze zonnepanelen adviseurs kennen alle landelijke, provinciale en lokale subsidies in Overijssel en omstreken. In het advies maken we een duidelijk overzicht van de subsidies waarvan u gebruik kunt maken.

Hiernaast bieden onze adviseurs hulp bij de aanvraag van subsidies. We zorgen ervoor dat u de subsidies ontvangt, zonder dat u hier teveel werk van heeft. 

Subsidies zijn belangrijk, zodat u extra geld kunt besparen en een optimaal rendement kunt maken. Onze adviseurs zorgen ervoor dat u geen subsidiemogelijkheid misloopt. 

Het ontzorgen en goed informeren van onze klanten staat centraal in ons zonnepanelen advies op maat. In de rest van onze totaalservice ontzorgen we onze klanten verder en zorgen we dat u zorgeloos kunt genieten van kwaliteit. 

zonnepanelen advies op maat

Terugverdientijd

3 tot 5 jaar

Besparing per jaar

€1200,-

Opbrengstgarantie

25 jaar

Gratis dakscan van uw woning of bedrijfspand

U vraagt zich wellicht af hoe we de kosten, opbrengst en milieubesparing berekenen in het zonnepanelen advies op maat. Bij Zonnepanelen Oost maken we gebruik van een geavanceerd software programma waarmee we uw dak op afstand kunnen analyseren. Dit heet de gratis dakscan.

Op afstand bekijken we op welke richting we de zonnepanelen op uw dak kunnen plaatsen. Hiernaast kijken we naar het aantal graden waarop de zonnepanelen op uw dak geplaatst kunnen worden. Het systeem simuleert de stand van de zon en berekent de opbrengst voor uw woning of bedrijfspand.

Deze accurate gegevens worden op een overzichtelijke manier aan u gepresenteerd. Zodat u van tevoren weet hoeveel geld u kunt besparen met zonnepanelen.

Uiteraard zijn er ook woningen in Overijssel en omstreken die niet geschikt zijn voor het opwekken van duurzame energie. Hierover zijn we duidelijk en dan raden we de investering af.

Gratis dakscan voor zonnepanelen op uw dak
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
Onze experts informeren u graag