0546 23 20 56 info@zonnepanelenoost.nl

Reviews van Zonnepanelen Oost

Bij Zonnepanelen Oost staan we voor uitmuntende service en hoogwaardige zonnepanelen systemen met een hoog rendement. 

We leveren kwaliteit voor een betaalbare prijs en gaan pas weg als de klant tevreden is. Hierdoor ontvangen we regelmatig positieve beoordelingen van onze klanten. 

Hieronder kunt u de beoordelingen van onze klanten lezen. Vraag na het lezen van de beoordelingen gerust een gratis adviesgesprek aan. Onze zonne-energie experts helpen u graag verder.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Beoordelingen van onze klanten

Zonnepanelen Oost

4.8
Gebaseerd op 20 recensies
Ellen Voshaar
Ellen Voshaar
1717692698
Goed gesprek gehad met de adviseur. Was heel vakkundig. Zonnepanelen zijn netjes geplaatst. Heel vriendelijk personeel. Een paar dagen na plaatsing word je netjes gebeld of alles goed is verlopen. Afgesproken dat je ze altijd mag bellen wanneer je een vraag hebt of wanneer er iets aan de hand is met de installatie. Fijn dat alles goed werkt.
Annemarie Koets
Annemarie Koets
1714123378
Fijn bedrijf met veel kennis en goede service ook achteraf blijven ze standby voor hulp totdat alles goed werkt.
pieter beuving
pieter beuving
1712152856
Vlotte installatie en vriendelijk personeel.Tot nu toe werkt het prima !. Groeten uit Deventer
Frits Zielman
Frits Zielman
1711123020
Prima tevreden over levering en installatie van de zonnepanelen alles werkt naar behorenGroet Frits.
Emile Vuijk
Emile Vuijk
1708698507
Goede partij om mee te werken, echt vakwerk geleverd. Dit is zeker een aanrader!!
Allereerst wil ik mijn dank uitspreken over dhr Tom Stevens, zeer vriendelijk en duidelijk in advies en afspraken. Uitstekend personeel met veel kennis. Verder kan ik zonnepanelen oost aan ieder aanraden. Mvg Fam Akgul
Joost Rolink
Joost Rolink
1707293963
Vakkundig en vrolijk personeel. Ze vertrekken pas als alles geregeld is. Top service. Fijn dat er een week later nog even gebeld werd om te vragen of alles goed was gegaan en of er nog vragen waren.
hermi beij
hermi beij
1707230985
vorige week zijn de panelen geplaatst door zonnepanelenOost, de heren werken snel en accuraat het zat even tegen met een kabel doorvoeren maar ook daar is een oplossing voor gevonden. Het werkt prima alleen de zon laat het ff afweten
Alles super goed aangesloten en zeer naar tevredenheid.Goed bedrijf een aanbeveling waard
Hans Vermeulen
Hans Vermeulen
1705579102
Wij zijn erg tevreden over de service en vakmanschap van Zonnepanelenoost.nlVóór onze verhuizing naar het oosten van Nederland was er al via mail en telefonisch uitgebreid contact en konden we alle vragen stellen. Eenmaal verhuisd was Tom snel beschikbaar om de definitieve offerte te maken.En voor ons onvoorstelbaar, 1 week later konden er al 18 panelen geplaatst worden. De monteurs waren duidelijk vakmensen metliefde voor hun vak. Alles is met aandacht en nauwkeurig afgewerkt geplaatst. De uitleg over het installeren en in gebruik nemen van de app was uitgebreid en duidelijk.Het heeft ons doen besluiten bij dit bedrijf ook de laadpaal voor de auto aan te schaffen. Ook hier weer duidelijk dat er vakmensen aan het werk waren.We raden Zonnepanelenoost.nl van harte aan!
Goede en duidelijke informatie/advies door zonnepanelen Oost dat heeft ons tot aankoop van zonnepanelen bij deze firma doen besluiten. De Aanleg van zonnepanelen waren door beleefde en vriendelijke monteurs en installateur gedaan. Er kwamen zelfs hulptroepen uit Gieten , Drente om de klusbinnen de afgesproken tijd te klaren. De zonnepanelen en omvormer werken goed. Er is ook telefonisch geëvalueerd. We zijn heel tevreden .
Zonnepanelen (JA Solar glas-glas i.c.m. Enphase iQ8 micro-omvormers) via Zonnepanelen Oost aangeschaft. Scherpe prijs, vakkundig advies en installatie. Echt een aanrader!
Roy Cents
Roy Cents
1702400802
Correct bedrijf, snelle afhandeling. Korte lijntjes. Nette werkmensen. Prijstechnisch goed, goede uitleg over alles.
Prima overzichtelijke offerte. Uitvoering door 4 jonge heren ging vlot.13 panelen geplaatst alles keurig werkend afgewerkt inclusief de app op de telefoon. Ik ben erg tevreden.
Pim Koopman
Pim Koopman
1699097920
Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van onze zonnepanelen door Zonnepanelen Oost. Zowel in communicatie in het voortraject, als in de uiteindelijke uitvoering zeer tevreden. Prettig en vriendelijk personeel. Bekabeling etc. naar meterkast netjes weggewerkt. Top bedrijf aanrader! Hans Koopman
Elsa Marijke
Elsa Marijke
1698416194
Zeer tevreden met onze zonnepanelen. Prima vaklui, vriendelijk en deskundig. Jasper is zeer betrokken en weet waar hij het over heeft. Aan te raden voor iedereen.Marijke en Elsa.
Johan de Vries
Johan de Vries
1695981837
Zonnepanelen geplaatst op 21-09-2023, alles keurig geplaatst en afgewerkt, snelle levering, personeel netjes en beleefd 2 leerlingen onder deskundige leiding van ervaren mensen. Top werk geleverd!!
Michel Heijnen
Michel Heijnen
1695138860
Het is allemaal super verlopen volgens afspraak.
Ricky S
Ricky S
1692880861
Eigenaar kwam met een heel team van ervaren en minder ervaren installateurs en monteurs. Ze zijn vakkundig te werk gegaan en waren vriendelijk in de omgang. De zonnepanelen incl installatie, applicatie uitleg etc was ruim voor het eind van de dag gerealiseerd. Ze hebben alles netjes achter gelaten en kregen een bos bloemen na omdat een van de monteurs tijdens het opruimen de lak op het kozijn iets had beschadigd. Ik heb 9 panelen op het zuiden waarvan er 6 op mijn overkapping liggen en 3 (landscaping) voor mijn dakkapel liggen. De afgelopen dagen gemiddeld tussen de 17 en 21 kwh opgewekt en icm de airconditioners in huis een topaankoop. 5 sterren
js_loader

Waarom zijn deze reviews betrouwbaar?

Beoordelingen van klanten die onze dienst echt hebben afgenomen

N

Reviews van echte klanten

De reviews in Google Mijn Bedrijf worden geplaatst door klanten die onze dienst ook echt hebben afgenomen. Is het geen klant, dan wordt dit duidelijk in ons antwoord.

N

Rechtstreeks vanuit Google

De reviews zijn naast op onze website, ook zichtbaar in Google zelf. Aan het begin van alle reviews ziet u een samenvattingen van de reviews. Hieronder vindt u een knop met “bekijk alle recensies”. Klik hierop om de reviews in Google te bekijken.

N

Waarheidsgetrouw

De reviews worden getoond zoals het is geschreven door de klant. Het is de ervaring die de klant heeft gehad met onze diensten zonder aanpassingen.

We zijn aangesloten en worden erkend door:

InstallQ
Techniek Nederland
QBISnl
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
Onze experts informeren u graag