0546 23 20 56 info@zonnepanelenoost.nl

Zonnepanelen Deventer

Wilt u zonnepanelen in Deventer laten installeren? Bij Zonnepanelen Oost plaatsen we topkwaliteit zonnepanelen met een vermogen tot 450 Wattpiek per paneel, voor een betaalbare prijs.

Hiermee behaalt u een optimale stroomopbrengst en een uitstekend rendement. Gemiddeld ligt de terugverdientijd van onze zonnepanelen systemen tussen de 3 en 5 jaar.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor Zonnepanelen Deventer.

 

 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Voordelen van zonnepanelen Deventer

Optimale prestaties en voordelen

Betaalbaar

We leveren zonnepanelen van A-merken met een zeer hoge stroomopbrengst. Dit doen we voor een betaalbare prijs, waardoor het rendement en de terugverdientijd gunstig voor u uitvallen.

Besparen

Stroom is gekoppeld aan de gasprijs, hierdoor betaalt u veel geld voor 1 kWh stroom. Met zonnepanelen in Deventer bespaart u gemiddeld €1200,- per maand, omdat u zelf groene stroom opwekt.

Energielabel en woningwaarde

Door zonnepanelen wordt uw woning duurzamer. Het energielabel kan tot twee tredes stijgen. Hiernaast neemt de woningwaarde toe en doorgaans wordt een woning sneller verkocht.

Totaalservice zonnepanelen in Deventer

Bij Zonnepanelen Oost installeren we zonnepanelen in Deventer, met onze totaalservice. Gedurende onze service wordt u zoveel mogelijk ontzorgd. 

Onze totaalservice:

 1. Advies en offerte: we komen vrijblijvend langs op locatie voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat. U ontvangt een adviesplan en offerte met de kosten, besparingen, type panelen, omvormer(s) en meer. 
 2. Ontwerp: met ons ontwerp worden de zonnepanelen op de ideale legrichting en hellingshoek geplaatst zodat de zon perfect op de panelen schijnt. 
 3. Inkoop: we hanteren grote voorraden waardoor we uw volledige zonnepanelen systeem betaalbaar en snel kunnen leveren. 
 4. Levering, montage en installatie: deze werkzaamheden worden uitgevoerd door onze erkende en ervaren monteurs en installateurs. Bij een gemiddeld systeem duurt dit één dag.
 5. Afterservice: de app wordt geïnstalleerd op uw telefoon, we ruimen alles netjes op en dragen de documenten over met de nodige uitleg.

Kies voor kwaliteit en betaalbaarheid tegelijkertijd, laat uw zonnepanelen Deventer installeren door Zonnepanelen Oost. 

Zonnepanelen Deventer

We zijn aangesloten en worden erkend door:

InstallQ
Techniek Nederland
QBISnl

Erkend zonnepanelen installateur Deventer

Naast dat we standaard werken met de beste zonnepanelen van het moment. Is Zonnepanelen Oost ook een erkend zonnepanelen installateur in Deventer. Dit houdt in dat onze installateurs het werk uitvoeren zoals voorgeschreven in de wet- en regelgeving.

Daarnaast beschikken onze installateurs over de nodige kennis, ervaring en certificaten om het werk uit te mogen voeren. Uw zonnepanelen in Deventer worden dus geplaatst door onze professionals. Hierdoor behoudt u altijd de garantie op uw zonnepanelen systeem. 

Zonnepanelen Oost wordt erkend door kwaliteitsregisters en keurmerken zoals:

 • InstallQ
 • QBISnl
 • Techniek Nederland

Al deze keurmerken stellen strenge kwaliteitseisen aan de installaties die we uitvoeren. Waardoor u verzekerd bent van kwaliteit. Hiernaast worden onze installaties regelmatig gecontroleerd, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Kies voor zekerheid en een installatie die voor de lange termijn optimaal blijft functioneren. Vraag gratis advies aan voor Zonnepanelen Deventer. 

Zonnepanelen in Deventer

Terugverdientijd

3 tot 5 jaar

Besparing per jaar

€1200,-

Opbrengstgarantie

25 jaar

Subsidies voor zonnepanelen in Deventer

Helaas zijn er geen lokale zonnepanelen subsidies in Deventer beschikbaar om veel geld te besparen. Daarentegen kunt u wel bij de gemeente een gratis energiecoach aanvragen voorhet verduurzamen van de woning.

Onze adviseurs hebben diepe kennis van verduurzamen met zonne-energie en u ontvangt een uitgebreid adviesrapport. Mocht u hierna toch nog verder willen kijken, dan kunt u altijd een energiecoach raadplegen van de gemeente Deventer.

Er zijn dan geen lokale energiesubsidies beschikbaar voor zonnepanelen in Deventer. Maar dit houdt niet in dat u de volledige investering zelf moet bekostigen. Sinds 1 januari betaalt u als particulier namelijk geen BTW over het volledige zonnepanelen systeem.

Hiernaast hoeft u ook geen BTW te betalen over werkzaamheden die nodig zijn voor zonnepanelen. Denk hierbij aan aanpassingen aan het dak of in de meterkast. Dit regelen wij allemaal voor u.

Zonnepanelen Deventer met subsidie

Vrijblijvend zonnepanelen advies in Deventer

Onze adviseurs geven altijd een eerlijk advies voor zonnepanelen in Deventer. Dit is geen standaard advies die we zo doorsturen naar verschillende klanten. Daarentegen komen we langs op locatie voor een adviesgesprek en adviesplan op maat.

Op locatie bespreken we uw wensen, bekijken de meterkast, het dak en overige bijzonderheden. Benodigde aanpassingen worden gelijk in het advies meegenomen en kunnen door ons uitgevoerd worden.

Mocht de meterkast omgebouwd moeten worden naar een 3-fase. Dan treffen we de voorbereidingen en zal de netbeheerder (Enexis) de meterkast verder ombouwen.

In ons adviesplan vindt u:

 1. Het kostenplaatje voor een volledig zonnepanelen systeem
 2. Stroomopbrengst in kWh en besparing in euro’s
 3. Levensduur en de terugverdientijd
 4. Beste prijs/kwaliteit zonnepanelen, omvormer(s) en overige materialen
 5. Milieubesparing en meer

Voor het adviesplan ontvangt u de stroomopbrengst en besparing per jaar maar ook over de gehele levensduur. Hierdoor weet u precies hoeveel geld u kunt besparen met zonnepanelen in Deventer.

Zonnepanelen op plat dak in Deventer

Waarom kiezen voor Zonnepanelen Oost?

Kies voor zekerheid, betaalbaarheid en kwaliteit

Betrouwbaar

We zijn een professioneel bedrijf die werkt met duidelijke transparante afspraken die we nakomen. Uw tijd is kostbaar, zo behandelen we het ook.

Kwaliteit

We leveren structureel kwaliteit. De beste zonnepanelen in Deventer voor uw situatie. Geïnstalleerd door onze gecertificeerde installateurs.

Eerlijk

Eerlijkheid en transparantie staan centraal in onze service. We adviseren eerlijk over het beste systeem en houden u op de hoogte gedurende de uitvoering.

Welke terugverdientijd en levensduur?

We plaatsen zonnepanelen in Deventer met een gunstige terugverdientijd. Doorgaans verdienen onze klanten de investering in zonne-energie binnen 3 tot 5 jaar terug.

Dit komt omdat we onze zonnepanelen, omvormer(s) en aansluitmaterialen zorgvuldig selecteren. Hierbij letten we op de betaalbaarheid, prestaties en betrouwbaarheid van de producten. Zodat de prestaties over de lange termijn goed blijven.

Daarnaast kunt u ervan uitgaan dat de zonnepanelen een levensduur hebben van minimaal 25 jaar.

Als u dit wenst, kunnen we ook zonnepanelen plaatsen met een verlengde levensduur. Het eerlijke verhaal is wel dat dit over het algemeen geen goede keuze is. Zonnepanelen met een langere levensduur zijn vaak duurder.

Over 25 jaar zal het vermogen van nieuwe modellen zonnepanelen dusdanig zijn toegenomen, dat het rendement in de toekomst hoger ligt.

Zonne-energie installatie op plat dak met installateur

Wat kosten zonnepanelen in Deventer?

De kosten van zonnepanelen in Deventer zijn volledig afhankelijk van de wensen en benodigdheden. Bij Zonnepanelen Oost geloven we in de kracht van maatwerk, anders behaalt u geen optimaal rendement.

De kosten zijn afhankelijk van:

 • Het merk, type en vermogen van de zonnepanelen en omvormer(s)
 • De benodigde stroomopbrengst en hoeveelheid zonnepanelen
 • Seriegeschakeld systeem of parralel geschakeld systeem met zonnepanelen optimizers of micro-omvormers. 
 • Het type montage systeem (plat of schuin dak?)
 • Benodigde aanpassingen aan de meterkast of het dak
 • Bereikbaarheid van uw dak

We zijn van mening dat onze klanten gebaat zijn bij duidelijkheid. Daarom komen we langs om een offerte op maat op te stellen. U ontvangt één prijs voor onze totaalservice, met hierin duidelijk de kosten per onderdeel vermeld.

Hierdoor weet u waarvoor betaald wordt en ziet u dat alle werkzaamheden zijn opgenomen in één vaste prijs. 

pv panelen op dak van schuur

Zonnepanelen kopen in Deventer

Wilt u zonnepanelen kopen in Deventer? Of wilt u de zonnepanelen ook laten leveren, monteren en installeren? Het is mogelijk bij Zonnepanelen Oost. 

Als u losse zonnepaneen wilt kopen kunt u bij ons een offerte opvragen. Mochten we de zonnepanelen nodig hebben voor een klant met de totaalservice, dan gaat dit voor. 

Als bedrijf kopen we onze zonnepanelen, omvormer(s) en overige materialen niet alleen in. Dit doen we gezamenlijk met andere bedrijven, zodat we goede prijzen kunnen afdwingen. 

Door deze constructie zijn we in staat om onze totaalservice voordelig aan te bieden, zonder af te dingen op kwaliteit.

Kies voor kwaliteit, betaalbaarheid, optimale stroomopbrengst en een uitstekend rendement. Vraag advies op maat aan voor zonnepanelen Deventer. Dit is geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast. 

Zonnepanelen op schuin dak in Deventer

Veelgestelde vragen

Wat als er schaduw op een zonnepaneel valt?

Als er schaduw op één van uw zonnepanelen in Deventer valt dan wilt u geen serie geschakeld systeem. Seriegeschakeld presteren alle zonnepanelen zo goed als het paneel waar schaduw op valt. Dit kost dus behoorlijk wat potentiële stroomopbrengst. In dit geval wilt u zonnepanelen optimizers of micro-omvormers laten installeren. Hierdoor worden de zonnepanelen onafhankelijk aangestuurd om de maximale stroomopbrengst te behalen. Ook als er schaduw op één of meerdere zonnepanelen valt.

Waarop letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

Bij de aanschaf van zonnepanelen wilt u letten op het Wattpiek vermogen per zonnepaneel. Dit staat gelijk aan de maximale stroomopbrengst in kWh per jaar van een zonnepaneel. Hierdoor is het bepalend voor de uiteindelijke stroomopbrengst van uw zonnepanelen systeem in Deventer. Het vermogen van het paneel kunt u het beste terugrekenen naar het vermogen per vierkante meter. Hierdoor weet u precies welk paneel het meeste stroom opwekt, gecorrigeerd door de ruimte dat het paneel inneemt.

Hoe werkt de salderingsregeling?

De salderingsregeling stelt eigenaren van zonnepanelen in staat om al het stroom wat wordt opgewekt zelf te gebruiken. Stroom opgewekt met zonnepanelen moet direct in de woning gebruikt worden, anders wordt het teruggeleverd aan het elektriciteitsnetwerk. Door de salderingsregeling mag u kosteloos net zoveel stroom opnemen, als dat u heeft teruggeleverd. 

Waar leveren we onze service?

Zonnepanelen Oost leveren zonnepanelen systemen in heel Overijssel en omstreken. Hieronder vind u meer informatie per gebied:

Plan een vrijblijvend adviesgesprek
Onze experts informeren u graag