0546 23 20 56 info@zonnepanelenoost.nl

Zonnepanelen Hengelo

Kies voor hoogwaardige zonnepanelen in Hengelo. Zonnepanelen Oost plaatst een hoogwaardig zonne-energie systeem, waarmee u een optimaal rendement behaalt.

Onze adviseurs kijken welke combinatie van zonnepanelen, omvormer(s) en installatiemateriaal op uw situatie aansluiten. Vraag gratis advies op maat aan voor zonnepanelen Hengelo en ontvang een offerte op maat!

 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Waarom zonnepanelen Hengelo?

Bij ons bent u verzekerd van vakmanschap

Jaarlijkse besparing

Door uw eigen groene stroom op te wekken met zonne-energie, bespaart u al snel €1200,- per jaar. 

Woningwaarde en energielabel

Verhoog uw energielabel en woningwaarde met zonnepanelen in Hengelo en verduurzaam de woning.

Een groene toekomst

Draag bij aan een groenere toekomst door te investeren in schone duurzame energie van zonnepanelen.

Advies voor zonnepanelen in Hengelo

Ontvang vrijblijvend advies om zonnepanelen in Hengelo te laten installeren. De adviseurs van Zonnepanelen Oost zijn getrainde professionals die alles weten over duurzame energie.

Ontdek of het rendabel is om zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand in Hengelo te plaatsen. We maken een volledig adviesrapport op maat met belangrijke inzichten berekend op basis van uw situatie.

Denk hierbij aan:

  • Terugverdientijd en levensduur
  • Stroomopbrengst per jaar en looptijd
  • Transparant kostenplaatje
  • Milieubesparing
  • Beste pv panelen en omvormers
  • Subsidies

Laat u adviseren over zonnepanelen in Hengelo door één van onze specialisten. 

Zonnepanelen Hengelo

We zijn aangesloten en worden erkend door:

InstallQ
Techniek Nederland
QBISnl

Subsidies in Hengelo voor zonnepanelen

Helaas zijn er op het moment geen subsidies beschikbaar voor zonnepanelen in Hengelo. Lokale subsidies bij gemeenten komen en gaan en zijn vaak van korte duur. Daarom raden we aan regelmatig even de subsidies te controleren op de website van de gemeente Hengelo.

Maar dat er geen lokale subsidies beschikbaar zijn betekent niet dat u niet kunt genieten van voordelen. Standaard kunt u namelijk gebruik maken van het 0% BTW tarief op zonnepanelen.

Sinds 1 januari 2023 wordt er geen BTW meer geheven over zonnepanelen en werkzaamheden die hier direct aan gerelateerd zijn. Dit houdt in dat u de BTW niet meer hoeft voor te schieten zoals voor 2023.

Dit maakt dat het bedrag om zonnepanelen in Hengelo aan te schaffen nu 21% lager ligt dan voorheen. Hierdoor is zonne-energie toegankelijker geworden. 

Zonnepanelen in Hengelo

Terugverdientijd

3 tot 5 jaar

Besparing per jaar

€1200,-

Opbrengstgarantie

25 jaar

Zonnepanelen kopen Hengelo

Neemt u onze dienst af, dan hoeft u geen zonnepanelen te kopen in Hengelo. De aankoop van zonnepanelen zit namelijk verwerkt in onze zonnepanelen totaalservice.

Standaard kopen we de zonnepanelen in grote hoeveelheden in. Hierdoor hebben we een goede positie in de onderhandelingen en kunnen we voordelige prijzen onderhandelen.

Doordat we voordelige prijzen onderhandelen kunt u de zonnepanelen totaalservice bij ons afnemen voor een gunstige prijs.

Bent u zelf heel handig en wilt u de montage en installatie zelf uitvoeren? Dan kunt u ook losse zonnepanelen kopen in Hengelo. Neem contact met ons op voor een offerte voor de aankoop.

Zonnepanelen kopen Hengelo

Zonnepanelen installateur Hengelo

We zijn een erkend zonnepanelen installateur in Hengelo. Dit houdt in dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw zonnepanelen te monteren en installeren.

Omdat we een erkend installateur zijn behouden onze klanten de garantie op hun zonnepanelen na installatie.

Behoorlijk wat leveranciers stellen namelijk als eis dat de zonnepanelen geïnstalleerd worden door installateurs met de juiste certificering. Gebeurt dit niet, dan kan de garantie komen te vervallen en dat wil niemand.

Onze specialisten zorgen ervoor dat uw zonnepanelen in Hengelo stevig en conform wet en regelgeving gemonteerd, geïnstalleerd en aangesloten worden. Een installatie die uw zonnepanelen overleven.

Installatie zonnepanelen in Hengelo plat dak

Totaalservice van Zonnepanelen Oost

Kies voor zekerheid en kwaliteit

Gratis offerte

Een uitgebreid professioneel advies en een offerte op maat voor zonnepanelen in Hengelo. Kwaliteit voor een vaste prijs.

Ontwerp en aankoop

Een optimaal ontwerp voor uw zonnepanelen, zodat u zoveel mogelijk geld bespaart. Hiernaast regelen we de koop.

Levering en installatie

De levering, montage en installatie wordt geregeld door onze vakmensen. Na plaatsing ruimen we alles op. 

Zonnepanelen in Hengelo: terugverdientijd en levensduur

Als u zonnepanelen in Hengelo laat installeren, dan wilt u een zo laag mogelijke terugverdientijd. Dit is precies wat onze zonne-energie experts voor u realiseren. 

Gemiddeld behalen onze klanten een terugverdientijd van 3-5 jaar op onze zonnepanelen systemen.

Dit komt omdat we gebruik maken van zonnepanelen met een hoog rendement tot 450 Wattpiek per paneel. Tegelijkertijd bieden we onze panelen, omvormers en aansluitmaterialen aan voor betaalbare prijzen.

Van zonnepanelen mag u doorgaans een minimale levensduur van 25 jaar verwachten. Dit houdt in dat u met zonnepanelen in Hengelo minimaal 20 tot 22 jaar kunt genieten van gratis groene stroom. 

Full black zonnepanelen in Overijssel op golfplaten dak

Zonnepanelen offerte op maat in Hengelo

Een offerte op maat voor zonnepanelen in Hengelo. Hierdoor weet u niet alleen wat het gaat kosten, maar u krijgt ook duidelijk inzicht in de verwachte opbrengsten. Zonnepanelen zijn goed voor het milieu, maar het is en blijft een investering. 

We zien dan ook dat de besparing op de maandelijkse rekening voor veel mensen de beweegreden is om over te stappen op zonne-energie. 

Voornamelijk wanneer de zonnepanelen gecombineerd worden met een duurzame airco (lucht-lucht warmtepomp), hybride warmtepomp of volledig elektrische warmtepomp is de besparingen aanzienlijk. 

Overweegt u om in de toekomst verder te verduurzamen, of liggen de plannen er zelfs al, dan houden we hier rekening mee in onze offerte. Daarnaast kunnen we ook andere duurzame oplossingen zoals warmtepompen, thuisaccu’s en laadpalen installeren. 

Rijtjeswoning met zonnepanelen met offerte op maat

Regionale zonne-energie specialist

Zonnepanelen Oost is uw regionale zonne-energie specialist voor zonnepanelen in Hengelo. We zijn een regionale partij en leveren zonnepanelen in Overijssel en omstreken.

Mensen uit Overijssel leiden we op tot vakkundige monteurs en installateurs om gezamenlijk de woningen en bedrijfspanden in de provincie te verduurzamen.

Naast Hengelo leveren we onze diensten ook in andere dorpen en steden nabij:

Als regionaal betrokken partij zorgen we voor onze klanten. Ook als de zonnepanelen al geplaatst zijn. We zijn altijd in de buurt, mocht er onverhoopt een storing optreden.

Hiermee heeft u niet alleen zekerheid gedurende de plaatsing, maar ook hierna. Laat uw zonnepanelen in Hengelo plaatsen door de regionale specialist.

Duurzaam zonne-energie systeem op schuin dak

Veelgestelde vragen

 

Heb ik zonnepanelen optimizers of micro-omvormers nodig?

Als één van de zonnepanelen in het systeem in de schaduw valt, of in een andere legrichting is geplaatst, biedt een zonnepanelen optimizer of micro-omvormer uitkomst. Hiermee doorbreekt u de serie schakeling, waardoor niet alle zonnepanelen presteren conform de slechtst presterende zonnepaneel. 

 

Wat kosten zonnepanelen?

De kosten van zonnepanelen zijn afhankelijk van het merk, type en vermogen van de zonnepaneel. Daarnaast verschilt de prijs door het aansluitmateriaal voor platte of schuine daken. Maar ook de keuze voor een centrale omvormer of bijvoorbeeld micro-omvormers zorgt voor een prijsverschil. Daarom maken we altijd een op maat gemaakt plan, met een duidelijk kostenoverzicht voor onze klanten. 

 

Welke zonnepanelen zijn het beste?

De beste zonnepaneel is volledig afhankelijk van het moment. Naarmate de tijd vordert komen er nieuwe beste zonnepanelen. Op dit moment raden wij aan om 430 Wattpiek Ja Solar zonnepanelen in Hengelo te plaatsen voor een optimaal rendement. 

Waar leveren we onze service?

Zonnepanelen Oost leveren zonnepanelen systemen in heel Overijssel en omstreken. Hieronder vind u meer informatie per gebied:

Plan een vrijblijvend adviesgesprek
Onze experts informeren u graag