0546 23 20 56 info@zonnepanelenoost.nl

Zonnepanelen Almelo

Wilt u zonnepanelen in Almelo laten plaatsen? Laat het werk dan uitvoeren door de lokale zonnepanelen installateur gevestigd in Almelo zelf.

We leveren een totaalservice voor A-merk zonnepanelen met een vermogen tot 450 Wattpiek per paneel.

Hiernaast leveren we een zonne-energie systeem met een maximaal vermogen en rendement. Hierdoor verdient u de zonnepanelen gemiddeld in 3-5 jaar terug.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvend advies op maat aan voor zonnepanelen Almelo.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Zonnepanelen Almelo totaalservice

We leveren zonnepanelen in Almelo waarmee u gemiddeld €1200 per jaar mee verdient. Omdat de zonnepanelen groene stroom opwekken, hoeft u geen tot minder elektriciteit meer in te kopen. Hiermee bespaart u een hoop geld en de maandelijkse vaste lasten nemen af.

Dit doen we met onze totaalservice waarmee we voor een vaste prijs de volgende werkzaamheden uitvoeren:

 • Vrijblijvend advies en offerte
 • Ontwerp voor maximale stroomopbrengst
 • Inkoop van de pv panelen en benodigdheden
 • Levering op locatie
 • Installatie en montage zonnepanelen en omvormer(s)
 • App installatie
 • Duidelijke uitleg en alles wordt opgeruimd
 • Hulp bij de aanvraag van subsidies

Alle werkzaamheden van montage tot installatie worden uitgevoerd door de erkende installateurs van Zonnepanelen Oost. Hiermee bent u verzekerd van zonnepanelen in Almelo die op de lange termijn renderen.

Zonnepanelen Almelo

We zijn aangesloten en worden erkend door:

InstallQ
Techniek Nederland
QBISnl

Advies op maat voor zonnepanelen in Almelo

Onze adviseurs voorzien u van een professioneel zonnepanelen advies op maat in Almelo. U ontvangt een adviesplan die de adviseur samen met u op locatie doorneemt. Als dit niet uitkomt kan het ook telefonisch.

Zonnepanelen Oost is leverancier van tientallen merken zonnepanelen. We vergelijken alle merken en types en selecteren meeste rendabele opties voor uw woning of bedrijfspand.

Het advies bevat o.a.:

 • De kosten voor de totaalservice
 • De levensduur en garantietermijnen voor zonnepanelen, omvormer(s) en aansluitmateriaal
 • Terugverdientijd van het hele systeem
 • Aantal jaren gratis groene stroom
 • CO2 reductie en overige voordelen voor het milieu
 • Stroomopbrengst per jaar
 • Verdiensten in euro’s per jaar en nog veel meer.

Wilt u graag weten of u geld kunt verdienen door zonnepanelen in Almelo te plaatsen? Plan dan een adviesgesprek op maat in met onze adviseurs. Het kost niks en u zit nergens aan vast.

Zonnepanelen in Almelo

Zonnepanelen kopen Almelo

Wilt u zonnepanelen kopen in Almelo? Met onze totaalservice is dit niet nodig. De aankoop van de zonnepanelen zit namelijk al verwerkt in de prijs van onze totaalservice.

We rekenen één vaste prijs waarin we alle inkopen en werkzaamheden van A tot Z uitvoeren. Daarnaast leveren we hoogwaardige zonnepanelen in Almelo, waarmee u een uitstekend rendement draait.

De daken van onze klanten worden altijd gevuld met de beste zonnepanelen van het moment. Hiermee bent u er zeker van dat er geen oude troep op uw dak geplaatst wordt.

Als u gewoon losse zonnepanelen wilt kopen in Almelo dan kunt u contact met ons opnemen. Als de voorraden het toelaten kunnen we samen een prijs overeen komen. We behouden het recht te weigeren.

Zonnepanelen kopen Almelo

Terugverdientijd

3 tot 5 jaar

Besparing per jaar

€1200,-

Opbrengstgarantie

25 jaar

Zonnepanelen subsidies in Almelo

Helaas kunt u geen gebruik meer maken van lokale subsidies voor zonnepanelen in Almelo. Als er nieuwe bijkomen kunt u die vinden op de pagina voor subsidies in gemeente Almelo.

Gelukkig zijn er nog andere voordelen waar u als consument gebruik van kunt maken. Sinds 1 januari 2023 hoeven particulieren namelijk geen BTW meer te betalen over een zonnestroom systeem.

Dit houdt in dat de zonnepanelen, omvormers, kabels en overige aansluitmateriaal allemaal BTW vrij zijn. De prijs om daadwerkelijk een zonnepanelen systeem te realiseren ligt dus 21% lager dan voorheen.

In ons vrijblijvend adviesplan brengen we ook alle subsidies in kaart. Mochten er dus nieuwe subsidies zijn voor zonnepanelen in Almelo dan nemen we deze mee. Daarnaast helpen we bij de aanvraag hiervan.

Zonnepanelen subsidies in Almelo

De lokale Zonnepanelen installateur van Almelo

Zonnepanelen Oost is uw lokale zonnepanelen installateur uit Almelo. Investeren in zonne-energie doet u voor de lange termijn. Dan kunt u net zo goed het bedrijf voor uw zonnepanelen in de buurt hebben.

Zo kunnen we de installatie snel leveren, eventuele storingen oplossingen en tijdig onderhoud plegen. Als er wat is kunt u altijd bij ons terecht.

Uw zonnepanelen in Almelo worden vakkundig geïnstalleerd, door onze gecertificeerde installateurs. We zijn een erkend installateur en zijn aangesloten bij de volgende kwaliteitsregisters:

 • Techniek Nederland
 • InstallQ
 • QBISnl

Als zonnepanelen geïnstalleerd worden door een erkend installateur, zoals Zonnepanelen Oost, bent u verzekerd van kwaliteit. We leveren een solide installatie conform wet en regelgeving met betrouwbaarheid voor de lange termijn.

Daarnaast eisen veel fabrikanten dat de panelen geplaatst worden door gecertificeerde installateurs. Gebeurt dit niet, dan kan de garantie komen te vervallen.

Installatie van zonnepanelen installateur Almelo

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

Door zonnepanelen in Almelo op het dak te plaatsen wekt u uw eigen duurzame energie op. Dit betekent dat u geen grijze stroom meer hoeft in te kopen bij de energieleveranciers.

Hierdoor wordt u dus minder afhankelijk van de energieleverancier en hebben stijgende prijzen minder invloed. Als de prijzen van elektriciteit onverwachts stijgen door onrust in de wereld, dan heeft u uw eigen groene stroom.

Andere voordelen zijn:

 1. Daling van de maandelijkse energielasten
 2. Verdien gemiddeld €1200,- per jaar
 3. De waarde van uw woning stijgt door zonnepanelen
 4. Het energielabel neemt toe wat goed is voor de verkoop
 5. Uw CO2 footprint wordt aanzienlijk verkleint.

Bij Zonnepanelen Oost leveren zonne-energie systemen met een hoog vermogen en stroomopbrengst. Hierdoor kunt u voor de lange termijn uw eigen groene stroom opwekken en een goed rendement draaien.

Vraag gratis advies aan voor zonnepanelen Almelo. 

voordelen van zonne-energie
Waar leveren we onze service?

Zonnepanelen Oost leveren zonnepanelen systemen in heel Overijssel en omstreken. Hieronder vind u meer informatie per gebied:

Plan een vrijblijvend adviesgesprek
Onze experts informeren u graag