0546 23 20 56 info@zonnepanelenoost.nl

Zonnepanelen Zwolle

Wilt u zonnepanelen in Zwolle laten plaatsen en volledig ontzorgd worden? Zonnepanelen Oost is uw lokale zonnepanelen installateur in Zwolle.

Met onze totaalservice plaatsen we zonnepanelen met een hoog vermogen tot 450 Wattpiek per paneel. Dit doen we voor een betaalbare prijs, zodat u een optimaal rendement maakt op uw investering in zonne-energie.

Kies voor duurzame energie, vraag gratis advies aan voor zonnepanelen Zwolle.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Voordelen zonnepanelen Zwolle

Geniet zorgeloos van de voordelen van zonne-energie

Start met verdienen

Door zonnepanelen te plaatsen wekt u uw eigen duurzame energie op. Hierdoor verdienen onze klanten gemiddeld €1200,- per jaar. 

Woningwaarde neemt toe

Laat zonnepanelen in Zwolle plaatsen en verduurzaam uw woning. Hierdoor stijgt het energielabel en de woningwaarde neemt toe. 

Duurzaam

Duurzame oplossingen zoals zonnepanelen bieden een schone bron van energie. Hiermee draagt u bij aan schonere toekomst voor ons allemaal.

Advies voor zonnepanelen in Zwolle

Ontvang gratis advies op maat voor zonnepanelen in Zwolle. Ons team van ervaren zonne-energie adviseurs staat klaar om u te helpen. We bereiden een volledig adviesrapport voor op basis van uw woning of bedrijfspand. Hierin wordt duidelijk of de investering in zonnepanelen voldoende geld bespaart.

Ons advies bestaat o.a. uit:

 1. Terugverdientijd en levensduur
 2. Stroomopbrengst per jaar en levensloop
 3. Aantal zonnepanelen en het beste merk voor u
 4. Jaarlijkse besparing op energierekening
 5. Milieubesparing
 6. Alle subsidies

We kunnen meer dan 20 verschillende merken zonnepanelen in Zwolle leveren. In ons advies vergelijken we deze merken en selecteren de beste merken en types voor uw woning. Dit nemen we mee in het advies. 

Zonnepanelen Zwolle

We zijn aangesloten en worden erkend door:

InstallQ
Techniek Nederland
QBISnl

Zonnepanelen totaalservice

Met onze totaalservice zorgen we ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van zonnepanelen in Zwolle. De installatie wordt uitgevoerd door onze ervaren en gecertificeerde installateurs. Hiernaast maken we gebruik van de beste zonnepanelen, zodat de stroomopbrengst optimaal is.

Onze totaalservice:

 1. Eerlijk advies en offerte op maat (gratis en vrijblijvend)
 2. Ideaal ontwerp voor de hoogste stroomopbrengst
 3. Aankoop van zonnepanelen en omvormer(s) en installatiemateriaal, dit is meestal op voorraad.
 4. Levering, installatie en montage
 5. Software en apps installeren met tekst en uitleg
 6. We ruimen alles op

Doorgaans leveren en installeren we uw zonnepanelen in Zwolle op dezelfde dag. We houden u op de hoogte van onze werkzaamheden, zodat u precies weet wat er gebeurt. We gaan pas weg als we alles doorlopen hebben en u tevreden bent.

Zonnepanelen in Zwolle

Terugverdientijd

3 tot 5 jaar

Besparing per jaar

€1200,-

Opbrengstgarantie

25 jaar

Zonnepanelen kopen Zwolle

Wilt u zonnepanelen in Zwolle kopen? Bij Zonnepanelen Oost zit de aankoop van zonnepanelen standaard verwerkt in de prijs van onze totaalservice.

Doorgaans beschikken mensen niet over de kennis om hun eigen zonnepanelen te installeren. Daarom regelen we zowel de aankoop, levering als installatie van uw zonnepanelen voor een vaste scherpe prijs. De prijs vindt u in de offerte. 

Als bedrijf kopen we onze zonnepanelen en andere producten en materialen groot in. Vaak bundelen we onze inkoop met andere zonnepanelen bedrijven, waardoor we voordelige prijzen kunnen onderhandelen. 

Hierdoor zijn we in staat om onze totaalservice aan te bieden voor een zeer schappelijke prijs. De beste prijs in de markt, voor kwaliteit.

Wilt u toch zonnepanelen kopen in Zwolle, zonder gebruik te maken van onze totaalservice? Dan kunt u een offerte op maat aanvragen. Als de zonnepanelen schaars zijn, gaat onze totaalservice voor. 

Zonnepanelen kopen Zwolle

Zonnepanelen installateur Zwolle

Zonnepanelen Oost is uw erkend zonnepanelen installateur in Zwolle. We beschikken over een groot team van ervaren monteurs en installateurs, waarmee we uw installatie op korte termijn kunnen realiseren.

Omdat onze monteurs en installateurs beschikken over de juiste opleiding(en) en certifcaten bent u verzekerd van kwaliteit. Dit is belangrijk want een zonne-energie systeem moet toch minimaal 25 jaar lang meegaan. 

Zonnepanelen Oost wordt erkend door:

 • InstallQ
 • Techniek Nederland
 • Sterkin
 • QBISnl

Vele leveranciers eisen dat uw zonnepanelen in Zwolle geplaatst worden door een erkend installateur. Gebeurt dit niet, dan zal uw garantie komen te vervallen. Daarnaast testen onze installateurs uw systeem door, zodat er optimale prestaties behaalt worden. 

Zonnepanelen installatie in Zwolle

Onze kwaliteitsgarantie

Kies voor zekerheid en kwaliteit

Kennis en regelgeving

Onze specialisten zijn volledig op de hoogte van de lokale bouwvoorschriften en regels in Zwolle omtrent zonnepanelen.

Kwaliteit

We werken met goed opgeleide installateurs die werken conform de hoogste standaarden en veiligheidsnormen.

Afspraak is afspraak

Bedrijfsbreed zorgen we voor duidelijke en transparantie communicatie. Als we een afspraak maken, komen we dit ook na.

Zonnepanelen subsidies Zwolle

Op lokaal niveau zijn er geen zonnepanelen subsidies meer beschikbaar in Zwolle. Als er weer nieuwe lokale subsidies beschikbaar zijn kunt u ze vinden bij het Duurzaam Bouwloket Zwolle.

Maar dit betekent niet er geen voordelen zijn waar u gebruik van kunt maken. Sinds 1 januari 2023 hoeft u geen BTW meer te betalen over de aanschaf van uw zonnepanelen en werkzaamheden die hier direct aan gerelateerd zijn.

Dit betekent dat het investeringsbedrag ten opzichte van voorgaande jaren met 21% gedaald is. Voorheen moest u de BTW voorschieten en kreeg u het vervolgens terug. Nu is dit niet meer nodig en kunt u voordelig zonnepanelen in Zwolle laten plaatsen, zonder dat u subsidie terug hoeft te vragen.

Gedurende ons advies op maat kijken onze adviseurs van welke subsidies u gebruik kunt maken. Daarnaast helpen we bij de aanvraag hiervan. 

Zonnepanelen op schuin dak met zonnige lucht

Lokaal bedrijf voor zonnepanelen in Zwolle

Zonnepanelen Oost is uw lokale zonnepanelen bedrijf in Zwolle. Als bedrijf zijn we ervan overtuigd dat we onze hoge kwaliteit alleen in stand kunnen houden door lokaal te opereren.

Daarom leiden we mensen uit de provincie op tot vakkundige installateurs, die jarenlange kennis gedeeld krijgen.

We leveren alleen zonnepanelen in Overijssel en de randgebieden. Door korte reistijden te hanteren zijn we in staat om snel en flexibel te leveren aan onze klanten.

Naast Zwolle leveren we ook in andere steden in de buurt:

Kies voor de lokale duurzame specialist en vraag gratis advies op maat aan voor zonnepanelen Zwolle.

Zonnepaneel systeem op rijtjeswoning met schuin dak

Salderen met uw zonne-energie systeem

We raden aan om per direct zonnepanelen in Zwolle te laten plaatsen. Op deze manier kunt u nog volop genieten van de voordelen van de salderingsregeling.

De overheid heeft als plan om de salderingsregeling af te bouwen, maar zoals het nu lijkt zal dit hoogstwaarschijnlijk pas op 1 januari 2026 beginnen.

Dit betekent dat er nog volop gesaldeert kan worden in 2024 en 2025. In 2026 en 2027 zal er nog voor 66% gesaldeerd kunnen worden.

Dit houdt in dat u het teveel opgewekte groene stroom kosteloos mag terugleveren aan het elektricteitsnet. U kunt dezelfde hoeveelheid stroom die u teruglevert, gedurende het jaar weer kosteloos opnemen. 

Hierdoor kunt u het stroom opgewekt in de zomer ook in de winter gebruiken. Waardoor de terugverdientijd van zonnepanelen tussen de 3 en 5 jaar ligt. Kies voor kwaliteit voor een betaalbare prijs, vraag gratis advies aan voor zonnepanelen Zwolle. 

Zonne-energie systeem op schuin dak salderen

Veelgestelde vragen

 

Moet ik in Zwolle zonnepanelen aanmelden?

Ja, ook in Zwolle is het belangrijk dat uw zonnepanelen aangemeld worden. De zonnepanelen dienen aangemeld te worden bij de netbeheerder. De netbeheerder in Zwolle is Enexis. Met onze totaalservice melden we uw zonnepanelen ook netjes aan bij Enexis. U hoeft dit dus niet zelf te doen, maar het mag wel.

 

Wanneer zonnepanelen schoonmaken? 

In de basis hoeft u ook in Zwolle uw zonnepanelen niet schoon te maken. We leveren namelijk zonnepanelen met een zelfreinigende coating. Hierdoor horen de zonnepanelen netjes gereinigd te worden door het regenwater. Onstaat er grote vlakken die niet vanzelf verdwijnen? Maak de zonnepanelen dan schoon met zacht water, zodat er zo weinig mogelijk vlekken ontstaan door kalkaanslag. 

 

Hoelang duurt de installatie van zonnepanelen in Zwolle?

We zorgen ervoor dat we de zonnepanelen, omvormer(s) en installatiemateriaal op dezelfde dag leveren en installeren. Dit houdt in dat uw zonnepanelen in Zwolle binnen één dag werkzaam zijn. Op dit moment wekt u uw eigen groene stroom op. 

Waar leveren we onze service?

Zonnepanelen Oost leveren zonnepanelen systemen in heel Overijssel en omstreken. Hieronder vind u meer informatie per gebied:

Plan een vrijblijvend adviesgesprek
Onze experts informeren u graag