0546 23 20 56 info@zonnepanelenoost.nl

Zonnepanelen Enschede

Laat zonnepanelen in Enschede plaatsen door de regionale zonne-energie specialist. We plaatsen kwalitatieve zonnepanelen met een hoog rendement.

Op dit moment plaatsen we zonnepanelen met een vermogen tot 450 Wattpiek per paneel.

Vraag gratis advies op maat aan voor zonnepanelen Enschede!

 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Waarom zonnepanelen Enschede?

Kwalitiet voor een betaalbare prijs

Bespaar op energiekosten

Start met het opwekken van uw eigen groene stroom. Hierdoor hoeft u het stroom niet meer duur in te kopen bij de energieleverancier, waardoor u gemiddeld €1200,- per jaar bespaart. 

Onafhankelijkheid

Als u uw eigen duurzame energie opwekt met zonnepanelen in Enschede, dan zijn abrupte prijsstijgingen op de energiemarkt niet meer nadelig. U hoeft het stroom immers niet meer in te kopen.

Duurzame energie

Met zonnepanelen wekt u schone groene stroom op. Hierbij komt aanzienlijk minder CO2 vrij, waardoor uw CO2-voetafdruk verminderd. Hiermee draagt u bij aan groenere toekomst. 

Totaalservice zonnepanelen in Enschede

Bij Zonnepanelen Oost plaatsen we zonnepanelen in Enschede met onze totaalservice. Dit houdt in dat we alle werkzaamheden van advies tot installatie uitvoeren voor een kwalitatief zonnepanelen systeem. 

Onze totaalservice:

 1. Gratis advies en een scherp geprijsde offerte op maat
 2. Ontwerp voor een optimale stroomopbrengst
 3. Aankoop zonnepanelen, omvormer(s) en installatiemateriaal
 4. Levering op locatie
 5. Montage en installatie van het systeem
 6. Installatie software en apps
 7. Duidelijke uitleg en alles wordt netjes achtergelaten

Het voordeel van onze totaalservice is dat u volledig ontzorgd wordt. Al het werk wordt van begin tot eind uitgevoerd door onze ervaren adviseurs, monteurs en installateurs. Ga voor een goed rendement, laat uw zonnepanelen in Enschede door ons plaatsen. 

Zonnepanelen Enschede

We zijn aangesloten en worden erkend door:

InstallQ
Techniek Nederland
QBISnl

Subsidie zonnepanelen Enschede

Als u zonnepanelen in Enschede laat plaatsen, dan wilt u optimaal profiteren van subsidies. Helaas zijn er in Enschede geen lokale subsidies meer beschikbaar voor particulieren. Bekijk de lokale subsidies van de gemeente.

Wilt u zakelijk zonnepanelen laten plaatsen? Dan kunt u gebruik maken van tal van voordelige zakelijke regelingen en subsidies zoals de KIA en ISDE. Onze adviseurs brengen vrijblijvend alle subsidies voor u in kaart.

Als particulier kunt u nog wel gebruik maken van het 0% BTW tarief. Sinds 1 januari 2023 is het niet meer nodig om BTW af te dragen over zonnepanelen en direct gerelateerde werkzaamheden.

Dit houdt ook in dat u de BTW dus helemaal niet meer hoeft voor te schieten. Hierdoor valt het initiële investeringsbedrag voor zonnepanelen in Enschede aanzienlijk lager uit dan voorheen.

Zonnepanelen in Enschede

Terugverdientijd

3 tot 5 jaar

Besparing per jaar

€1200,-

Opbrengstgarantie

25 jaar

Gratis advies in Enschede voor zonnepanelen

Bent u benieuwd hoeveel geld u kunt verdienen met zonnepanelen in Enschede? Vraag gratis advies aan en onze adviseurs rekenen het voor u uit. We komen graag vrijblijvend bij u langs op locatie om uw wensen te bespreken.

Hierop volgend ontvangt u een volledig op maat gemaakt adviesrapport met inzichten zoals:

 • Terugverdientijd en levensduur
 • Stroomopbrengst per jaar en levensloop
 • Kostenoverzicht voor het gehele systeem
 • Milieubesparing in bomen en CO2
 • Meest geschikte merk en type zonnepaneel (we vergelijken 20 merken)
 • Subsidies

Na ons advies weet u precies of zonnepanelen in Enschede voldoende geld besparen. Mocht de besparing tegenvallen, dan kunt u zonder verplichtingen verder kijken. 

Schuin dak met zonnepanelen in Enschede

Zonnepanelen kopen Enschede

Bij Zonnepanelen Oost kunt u voordelig zonnepanelen kopen in Enschede. Als bedrijf zijn we een dienstverlener en verkopen we zonnepanelen in combinatie met onze totaalservice.

In de basis beschikken particulieren niet over de juiste kennis en certificering om zelf zonnepanelen te installeren. Daarom bieden we volledige oplossing waarin we al het werk voor u uithanden nemen.

Als bedrijf zorgen we ervoor dat we altijd groot inkopen, waardoor we inkopen voor gunstige prijzen. Hierdoor zijn we in staat om onze totaalservice voor de beste prijs in de markt aan te bieden. De beste prijs, voor kwaliteit.

Wilt u het werk juist zelf graag uitvoeren? Dan kunt u zonnepanelen in Enschede kopen, zonder de totaalservice. Neem hiervoor contact op en ontvang een offerte op maat. Als producten lastig leverbaar zijn, verkopen we de producten niet los.

Zonnepanelen kopen Enschede

Kwaliteitsgarantie van Zonnepanelen Oost

Waar kwaliteit de standaard is

Vaste prijs

We plaatsen zonnepanelen in Enschede voor een vaste prijs voor alle werkzaamheden. U heeft vier weken de tijd om akkoord te geven.

Duidelijke communicatie

Onze mensen zijn getraind om duidelijk te communiceren, transparante afspraken te maken en deze na te komen. 

Afterservice

Ook na de plaatsing mag u van ons een goede afterservice verwachten. Vindt er een storing plaats? Dan zijn we er zo. 

Zonnepanelen installateur Enschede

Zonnepanelen Oost is een erkend zonnepanelen installateur in Enschede. Onze monteurs en installateurs beschikken over de juiste opleiding(en), kennis, ervaring en certificaten om uw zonnepanelen op de juiste manier te installeren.

Of de zonnepanelen op een plat dak of een schuin dak geplaatst moeten worden. We beschikken over het juiste materiaal, waardoor uw zonnepanelen installatie de meest hevige stormen in Nederland overleven.

Tegelijkertijd wordt alles correct geïnstalleerd en doorgetest, zodat u een optimale stroomopbrengst zult behalen. Hierdoor behaalt u tegelijkertijd een optimaal rendement op uw investering in zonne-energie.

Laat uw zonnepanelen in Enschede installeren door een erkend installateur. Kies voor Zonnepanelen Oost.

Zonnepanelen installatie Enschede

Terugverdientijd en levensduur

Van onze zonnepanelen in Enschede mag u een minimale levensduur van 25 jaar verwachten.

Uiteraard hebben we ook merken en typen zonnepanelen met een verlengde levensduur. Zo zijn er ook aanbieders die standaard 30 jaar garantie bieden op hun zonnepanelen. De garantie wordt verleend vanuit de fabrikant.

De levensduur en het garantietermijn wat van toepassing is wordt duidelijk besproken gedurende het advies. Daarnaast kunt u een gemiddelde terugverdientijd verwachten tussen de 3 en 5 jaar.

Omdat we uitsluitend werken met de beste zonnepanelen, met een hoog Wattpiek vermogen per paneel, heeft u de investering zo terugverdient.

Als een zonnepaneel minimaal 25 jaar meegaat en als u het in 3 jaar heeft terugverdient, dan kunt u dus nog 22 jaar lang genieten van gratis groene stroom.

Zonne-energie systeem op vrijstaande woning

Regionaal zonnepanelen bedrijf in Enschede

Kiest u ook voor een regionaal zonnepanelen bedrijf in Enschede? Zonnepanelen Oost is een regionaal georiënteerd bedrijf en levert uitsluitend zonnepanelen in Overijssel en omstreken.

Als bedrijf zijn we ervan overtuigd dat we onze kwaliteit alleen kunnen waarborgen door dicht bij onze klanten in de buurt te zijn. We leiden mensen uit de provincie op tot echte vakinstallateurs en vakmonteurs, om onze klanten in de provincie te bedienen.

Daarnaast zijn we altijd in de buurt van onze klanten, ook als er na de installatie service nodig is. Naast Enschede leveren we onze diensten ook in dorpen en steden nabij zoals:

We staan klaar om uw woning te verduurzamen voor de lange termijn. Vraag advies op maat aan voor zonnepanelen Enschede.

Duurzame energie opwekken met zonne-energie

Veelgestelde vragen

 

Moet ik zonnepanelen aanmelden in Enschede?

Ja, het is verplicht om uw zonnepanelen in Enschede aan te melden. U kunt dit zelf doen, maar onze adviseurs doen dit ook voor u. We melden uw zonnepanelen systeem en het vermogen aan bij de desbetreffende netbeheerder. In Enschede is Enexis de netbeheerder.

 

Waarom zonnepanelen schoonmaken?

Het is belangrijk dat uw zonnepanelen schoon zijn. Dit is helemaal belangrijk als uw zonnepanelen seriegeschakeld zijn. In dit geval presteert het hele systeem zo goed als de slechtst presterende zonnepaneel.

Als er dus vuil op één zonnepaneel zit, zal het hele systeem minder goed werken. Doorgaans hebben zonnepanelen een zelfreinigende coating, waardoor het regenwater de zonnepanelen schoonhoudt.

Ziet u dat er een vlek op één van de zonnepanelen zit, maar het niet vanzelf weggaat, dan is het tijd om actie te ondernemen.

 

Waarom nu zonnepanelen nemen?

Als u overweegt om zonnepanelen in Enschede aan te schaffen, dan kunt u dit het beste nu doen. Op dit moment is de salderingsregeling nog actief en als u nu zonnepanelen laat plaatsen, dan kunt u het maximale aantal jaren profiteren van de salderingsregeling.

Vanaf 1 januari 2026 zal de salderingsregeling hoogstwaarschijnlijk afgebouwd gaan worden. De eerste twee jaren kunt u dan nog voor 66% salderen en daarna wordt het verder afgebouwd. Desalniettemin is de salderingsregeling een hele voordelige regeling, waardoor stroom opwekt in de zomer ook in de winter gebruikt kan worden.

Geniet er dus van zolang deze mooie regeling er nog is voor uw zonnepanelen Enschede. Door de salderingsregeling kunt u in 2024 en 2025 nog volop salderen, waardoor u 100% van uw eigen opgewekte groene stroom kunt gebruiken.

Waar leveren we onze service?

Zonnepanelen Oost leveren zonnepanelen systemen in heel Overijssel en omstreken. Hieronder vind u meer informatie per gebied:

Plan een vrijblijvend adviesgesprek
Onze experts informeren u graag