0546 23 20 56 info@zonnepanelenoost.nl

Zonnepanelen Oldenzaal

Door zonnepanelen in Oldenzaal te plaatsen draagt u uw steentje bij aan een duurzame toekomst. Hiernaast kunt u per jaar gemiddeld €1200,- verdienen, het energielabel van uw woning stijgt en de woningwaarde neemt toe.

Bij Zonnepanelen Oost bent u verzekerd van kwaliteit. We plaatsen hoogwaardige zonnepanelen met een hoog vermogen en rendement. Daarnaast wordt de installatie uitgevoerd door onze vakkundige en erkende installateurs.

Kies voor onze totaalservice, vraag advies op maat aan voor zonnepanelen Oldenzaal.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Zonnepanelen Oldenzaal totaalservice

Standaard leveren we zonnepanelen in Oldenzaal met onze totaalservice. De totaalservice is ontworpen om onze klanten op hun wenken te bedienen.

Het begint met een vrijblijvend advies, waarin we geheel kosteloos de mogelijkheden op een rijtje zetten. Hierna ontvangt u gratis een offerte op maat.

Is het naar wens dan beginnen we met de totaalservice:

 1. Advies en offerte op maat (afgerond)
 2. Inkoop van zonnepanelen, omvormer(s) en aansluitmateriaal (we hanteren grote voorraden)
 3. Zonnepanelen ontwerp voor een maximaal rendement
 4. Levering, installatie en montage in één dag
 5. Installatie van de app, zodat u zelf de stroomopbrengst kunt monitoren
 6. Alles wordt netjes opgeruimd.
 7. Hulp bij de aanvraag van subsidie

Geniet van de voordelen van zonnepanelen in Oldenzaal, terwijl het werk wordt uitgevoerd door echte vakspecialisten. Vraag een gratis advies en offerte op maat aan!

Zonnepanelen Oldenzaal

We zijn aangesloten en worden erkend door:

InstallQ
Techniek Nederland
QBISnl

Zonepanelen in Oldenzaal met subsidie

Als u zonnepanelen in Oldenzaal laat plaatsen, gaan we ervanuit dat u het hoogste rendement wilt behalen voor de laagste prijs. Daarom moet er optimaal gebruik gemaakt worden van subsidies.

Gedurende het advies zullen onze adviseurs alle gemeentelijke, provinciale en landelijke subsidies voor u in kaart brengen. We helpen bij de aanvraag van subsidies, zodat u er niet alleen voor staat.

Hiernaast hoeft u geen BTW meer te betalen over uw zonnepanelen en werkzaamheden die hiervoor nodig zijn. Sinds 1 januari 2023 wordt er een BTW tarief van 0% gehanteerd. U hoeft de BTW niet meer voor te schieten, waardoor het bedrag om te investeren in zonnepanelen 21% lager ligt.

Voor meer informatie over lokale regelingen, subsidies en informatie over zonnepanelen bezoekt u de website van gemeente Oldenzaal. Laat uw zonnepanelen in Oldenzaal plaatsen door Zonnepanelen Oost. Dan brengen wij de subsidies in kaart en helpen bij de aanvraag.

Zonnepanelen in Oldenzaal

Terugverdientijd

3 tot 5 jaar

Besparing per jaar

€1200,-

Opbrengstgarantie

25 jaar

Erkend zonnepanelen installateur Oldenzaal

Zonnepanelen Oost beschikt over de juiste kennis, ervaring en certificaten om uw zonnepanelen in Oldenzaal veilig en kundig te installeren. Maar dat kan natuurlijk elke installateur claimen. Daarom zijn we als bedrijf aangesloten bij de belangrijkste keurmerken en kwaliteitsregisters in de installatietechniek.

 • Techniek Nederland
 • InstallQ
 • Sterkin
 • QBISnl

Als bedrijf wordt je alleen opgenomen in het kwaliteitsregister als er aantoonbaar kwaliteit geleverd wordt. Daarom worden onze installaties regelmatig gecontroleerd om te kijken of de installatie aan alle gestelde eisen voldoet. Hierdoor blijft de kwaliteit gewaarborgd en mogen we de titel “erkend installateur” dragen.

Hiernaast stellen we zelf ook hoge eisen aan onze installateurs. Alle installateurs moeten onze uitgebreide interne opleiding afronden, waar we ze leren werken conform onze kwaliteitsnormen.

We staan garant voor onze kwaliteit en doen er alles aan om de kwaliteit hoog te houden. Gaat u voor betaalbare kwaliteit? Kies Zonnepanelen Oost als uw erkend zonnepanelen installateur in Oldenzaal.

Zonnepanelen installatie in Oldenzaal door erkend installateur

Zonnepanelen kopen in Oldenzaal

U hoeft uw zonnepanelen in Oldenzaal niet zelf te kopen. Standaard zit de aankoop van de zonnepanelen, omvormer(s) en overige verwerkt in de prijs van onze totaalservice.

Als bedrijf hanteren we een grote voorraad aan zonnepanelen, omvormers, bekabeling en verschillende installatiematerialen. We zorgen er altijd voor dat we slim inkopen. Dit doen we door te kopen waar de prijs voordelig is en we onderhandelen extra voordeel door groot in te kopen. Het voordeel rekenen we door aan onze klanten, waardoor we de beste prijs in de markt voor kwaliteit leveren.

Uiteraard zullen er partijen zijn die het ietsje goedkoper zullen aanbieden. Maar u mag er zeker van zijn dat er dan ook ingeleverd wordt op de kwaliteit.

Wilt u alleen zonnepanelen kopen in Oldenzaal zonder installatie? Neem dan contact op voor een offerte op maat. Dan komen we samen een prijs overeen.

zonnepanelen op plat dak

Waarom zonnepanelen in Oldenzaal plaatsen?

Met meer dan 1033 zonuren per jaar heeft Oldenzaal ruim voldoende zon om een goed rendement te draaien op zonne-energie. U hoeft alleen nog maar zonnepanelen te plaatsen om net als velen te profiteren van de voordelen.

Eigen groene stroom opwekken

Tover uw woning of bedrijfspand in Oldenzaal om tot een kleine energiecentrale. Zet het gratis zonlicht om in bruikbare groene stroom en wordt zelfvoorzienend. Verminder uw afhankelijkheid van energieleveranciers en wordt minder vatbaar voor prijsstijgingen.

Verdien €1200,- per jaar

Door zonnepanelen in Oldenzaal te plaatsen kunt u gemiddeld €1200,- per jaar verdienen. Zonder zonnepanelen moet u grijze stroom duur inkopen bij de energieleverancier. Door gebruik te maken van uw eigen groene stroom is dit niet meer nodig en bespaart u een hoop geld.

Woningwaarde verhogen

In een duurzame woning zijn de maandelijkse energielasten aanzienlijk lager. Het verduurzamen van de woning vraagt daarentegen om een investering. Woningen waarbij deze investering al is gemaakt kunnen voor een hogere prijs verkocht worden. De investering is immers al gedaan waardoor er minder kosten gemaakt hoeven worden.

Kies voor Zonnepanelen Oost uw regionale zonne-energie specialist

Zonnepanelen Oost is de regionale zonne-energie specialist van Oldenzaal en omstreken. We leveren een kwalitatief zonnepanelen systeem met een hoog rendement. De levering, installatie en montage wordt doorgaans in één dag voltooid.

Vraag advies op maat aan voor zonnepanelen Oldenzaal.

Waar leveren we onze service?

Zonnepanelen Oost leveren zonnepanelen systemen in heel Overijssel en omstreken. Hieronder vind u meer informatie per gebied:

Plan een vrijblijvend adviesgesprek
Onze experts informeren u graag